Maritieme Elektrotechniek

Dutch Electric denkt met u mee. Wat zijn uw wensen en hoe kunnen wij daar goed bij aansluiten. Wij helpen u om uw installaties efficiënt en veilig te bouwen. Wij zijn er voor de binnenvaart, zeevaart, passagiersvaart en jachtbouw.
Dutch Electric verzorgt de complete geïntegreerde elektrotechniek van het schip. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden energie- en besturingssystemen voor schepen. Er wordt naast uw wensen altijd rekening gehouden met de veiligheid en praktische toepasbaarheid. Wij zijn bekend met de verschillende verzekeringsvoorschriften en de wetgevingen en werken volgens de veiligheidseisen van SOLAS.
De installaties en verbouwingen voldoen aan de eisen van SOLAS, de Scheepvaart Inspectie, ATEX en diverse andere keuring instanties.

Ons werk begint met engineering en vormgeving op papier, maar verandert al snel zodra we aan boord zijn. Dutch Electric sluit alle elektrische systemen aan. Van bedrading door het hele schip tot navigatie en alarmsystemen. We gaan innoverend te werk. Kijken altijd of het efficiënter, energiezuiniger en moderner kan.
Wij weten wat erbij komt kijken op binnenvaarschepen en zeeschepen. De techniek moet alle zware omstandigheden kunnen doorstaan. De apparatuur die wij daar aansluiten moet niet alleen geavanceerd zijn, maar ook betrouwbaar. Wij bieden ook voor de hele maritieme sector een volledig elektrotechnisch pakket aan.

Afbeelding 004 Afbeelding 005